tiistai 16. syyskuuta 2014

Lukko

Morjensta vaan!

Oon ollut jossain mieron tiellä. Siis kieriskellyt luovuuden lukossa. Ei tämä blogin kirjoittaminen ollutkaan niin helppoa, kuin aluksi ajattelin. Ongelmana näyttää olevan lähinnä hirveä itsekriittisyys, kun aiheet eivät tunnu tarpeeksi hyviltä ja toteutuskelpoisilta.

En myöskään ole jaksanut avata tietokonetta enää kahdeksan tietokoneella kökityn työtunnin jälkeen, vaan olen suunnannut ennemmin syksyiseen metsään tai hot jooga -salin lämpöön.

Mielessä on hautunut idea, että alkaisin pitää meditaatiotunteja. Eihän mulla ole meditaatio-ohjaajan koulutusta, mutta noilla käymilläni energiahoitokursseilla olen päässyt opettelemaan jos jonkinlaista meditaatiota. Tuntuu, että ainakin osan opeista pystyisin jo siirtämään eteenpäin. Ainakin ihan perus hiljentymisen, aisteihin siirtymisen ja läsnäoloharjoitukset onnistuisivat mitä luultavimmin :-)

Ja koska mulla ei ole aiheeseen sopivia kuvia, niin täräytän tähän kuvia edesmenneestä blenderistäni. 




Jotenkin tuosta masiinasta lähti terä irti, kun irrotin kannua moottoriosasta. Ja sisäänhän nuo smoothiet ja vedet valuivat, eikä vekotin suostu enää lähtemään käyntiin.



Makoisat smoothiet ovat toistakseksi muisto vain!



Onneksi Prismasta luvattiin tilalle uusi, kunhan saan kiikutettua tuon vanhan takaisin kauppaan. Tietysti – onhan takuuta jäljellä vielä reilusti!

Avokadoa ja vesimelonia, slurps!

Niisk! Lepää rauhassa, Electrolux 30.7.–10.0.2014.


Porkkana sopii yllättävän hyvin vihreän kaveriksi. Lisänä heraproteiinia.


P.s. Jos sattumoisin olet kiinnostunut meditaatioista tai energiahoidoista Helsingin alueella, jätäthän kommenttia! :-)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti pystyt hylkäämään turhan itsekriittisyyden ja ilahduttamaan ainakin minua jutuillasi :) Kirjoittaminen on ihana tapa jäsennellä maailmaa ja käyttää luovuutta, kun ajatusten antaa tulla vain, liikoja miettimättä. Kävitkö muuten toissaviikonloppuna Tampereella Viisas elämä -messuilla? Itse kävin ja siellä oli juuri aika paljon kaikenlaista meditaatioon- ja energioihin yms.liittyvää sisältöä. Minua kiinnostaisi ainakin lukea lisää energiahoidoista, ihan perusteistakin, jos jossain vaiheessa innostut täällä aiheesta kirjoittelemaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiinuska jälleen tsemppauksesta :-) Yritän saada tähän jonkinlaista säännöllisyyttä, niin jospa kriittisyyskin lähtisi karisemaan... En käynyt Viisas elämä -messuilla, mutta olisin kyllä halunnut kovasti! Ehkä ensi vuonna sitten. Energiahoidoista/meditaatioista voisin kirjoitella jossain vaiheessa, pitääkin laittaa hautumaan. :)

    VastaaPoista