perjantai 29. elokuuta 2014

Kuljen kengissä aikuisten

Katsokaa mitä löysin! Höyheniä! Vähänkö söpöä.




Aikamoista hässäkkää on ollut tämä kulunut viikko. Olen käynyt töissä normaalisti, joogaillut, tehnyt useita energiahoitoja ja on tähän viikkoon mahtunut eräs kiva juttukin, jolla oli aika suuri merkitys ammatilliselle itsetunnolleni. Toivottavasti pääsen kertomaan tästä lisää pian – tai ainakin jossain vaiheessa, jossain muodossa.



Luomuhöyheniä.

Tänään vietän vapaapäivää, ah! Miten ihanaa. Tulee niin tarpeeseen. Väsymys painaa silmäluomia, joten taidan mennä kohta päiväunille. Mutta ennen sitä fiilistelen tuoreita kirpparilöytöjäni.

Tänään nimittäin löysin FB-kirppikseltä Haagan kierrätysryhmästä unisiepparin muutamalla eurolla. Tästä olen tosi iloinen, sillä kävin viime viikolla kiertelemässä kaupoissa ihastelemassa näitä, mutten raaskinut silloin ostaa siepparia. Makuuhuoneessa on yksi unisieppari entuudestaan, joten tämä pääsee sen kaveriksi.





Sattumalta löysin tänään itselleni myös talvikengät mukiinmenevällä 2,70 euron hinnalla Pohjois-Haagan aseman lähellä sijaitsevasta Kirpputori Ventistä. Pikkaisen huoltoa, ja nämä ovat mulle just hyvät syyskengät. Ja jos en jostain syystä saa näitä kunnostettua, niin tallikengiksi nämä ovat just passelit.




Sisustushommat jatkuvat vielä tulevaisuudessakin, sillä olen ollut vähän laiska kiertelemään kauppoja kesän aikana. Muutin keväällä, ja vielä pitäisi saada verhot ikkunoihin, uusi matto olohuoneeseen, tv-taso ja pieni kirjahylly hommattua jostain. Mielellään ostaisin nämä kierrätystavaroina, mutta katsoo nyt.

Olin ajatellut kirjoittaa vielä lisää löydöistäni, mutta silmäluomet painavat nyt aika uhkaavasti. Päiväuniaika siis <3 Jatkan toisella kerralla.

P.s. Otsikko on Chisun kappaleesta Vanha jo nuorena.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti